loading

O nama

Misija i vizija

ING-CTRL je uspješna građevinska tvrtka koja nudi širok spektar inženjerskih usluga čiji iskusni i educirani stručnjaci pouzdano, kvalitetno i stručno obavljaju sve naručene poslove. Naš stručni tim je naša snaga. Čini ga skupina iskusnih i pouzdanih inženjera koji svojim znanjem, iskustvom i vještinama svakom poslu pristupaju ozbiljno i odgovorno.

Misija

Znanjem, iskustvom i kvalitetom izvodimo i stvaramo projekte za klijente koji će biti zadovoljni i našu uspješnu priču o pouzdanom i odgovornom poslovanju širiti dalje. I dalje.

Vizija

Kontinuiranim osobnim i poslovnim razvojem, stručnim usavršavanjem, iskustvom i spremnosti za implementiranje novih ideja i rješenja, uvijek korak ispred drugih, želimo ostvariti konkurentsku prednost u regiji i na taj način stvoriti zajednicu zadovoljnih klijenata i sretnih zaposlenika.

Ing-ctrl

Zašto odabrati nas

Prihvaćamo nove ideje

Otvoreni smo za nove ideje i iskustva, a kroz stručnu podršku i savjetovanja našim korisnicima, unaprjeđivat ćemo usluge koristeći znanje i iskustvo.

Pouzdani smo i odgovorni

Naši klijenti s potpunom sigurnošću mogu računati da ćemo odgovorno i pouzdano izvesti sve radove nadzora i savjetovanja na obostrano zadovoljstvo.

Poštujemo dogovorene rokove

Budite sigurni da ćemo cjelovito pristupiti svakom projektu bez probijanja rokova, nepotpunih analiza i sastanaka bez dnevnog reda. Jer mi smo tu zbog vas!

Prilagođavamo se u skladu s vašim potrebama

Lako se prilagođavamo tržišnim promjenama i novonastalim situacijama. Obratite nam se s punim povjerenjem jer posjedujemo golemo iskustvo i stručne inženjere.

Pratimo namjensko trošenje sredstava

Kroz financijski nadzor nad građenjem pratimo namjensko trošenje sredstava i kontroliramo usklađenost projektne dokumentacije s izvedenim radovima.

Dobar glas daleko se čuje

Naši klijenti su vrlo zadovoljni našim uslugama. Cilj nam je stvoriti zajednicu sretnih i zadovoljnih korisnika koji će nas preporučiti drugima.